Naast de doopkaarsen (vaak wat slankere kaarsen en wat langer) maken we ook geboortekaarsen. Geboortekaarsen zijn vaak cadeau-kaarsen en kunnen dus op veel verschillende uitvoeringen en maten kaarsen. De afbeelding of versiering kan gerelateerd zijn aan het geboortekaartje, maar ook een foto van de kleine kan gebruikt worden. Hieronder vind je enige voorbeelden.

Bovenaan de pagina vind je onder het kopje “Bestellen” uitgebreide informatie over de manier van bestellen, de prijslijst, de levertijden en ook het bestelformulier.

Geboortekaarsen met wasreliëf

Hier zie je stompkaarsen 20×10 cm. in de kleur wit met daarop wasreliëfs van Geboortebeertjes en de klassieke Wieg met Klok.

Handgeschilderde teksten met goudkleurige verf welke naar eigen idee aangebracht kunnen worden.

Klik op de foto voor vergroting.

Geboortekaars met drukwerktechniek

We kunnen ook het geboortekaartje (of een deel daarvan) op de kaars drukken. Hier hebben we een deel van het kaartje met naam en datum op de kaars gedrukt.

Klik op de foto voor vergroting.

Doopkaars

Dompelkaars als geboortekaars

Deze foto staat ook bij de doopkaarsen WaxImage-collection, maar is natuurlijk qua formaat ook mogelijk als geboortekaars. Een dompelkaars 30 x 8 cm. is natuurlijk wel iets duurder, maar kwalitatief als kaars wel beter. Sommige mensen vinden ook de vorm mooier. Bij dit voorbeeld hebben we zelfs een hartje in reliëf erbij gedaan, dat soort opdrachten geven wel een kleine meerprijs ten opzichte van de prijzen in onze prijslijst.

Klik op de foto voor vergroting.

Geboortekaars met uitgebreid ontwerp

En als we ons echt even inspannen kunnen we zelfs een ontwerp van een geboortekaartje bijna rondom een stompkaars 20×10 cm. maken met allerlei aanpassingen in Photoshop met betrekking tot indeling e.d. Ook dit soort opdrachten geven wel een meerprijs ten opzichte van de prijzen in onze prijslijst. Maar die meerprijs kunnen we vooraf wel eerst opgeven.

Klik op de foto voor vergroting.