Op deze pagina vind je onze wenskaarsen. Het gaat hier om een handgedompelde kaars van 30 x 8 cm. met een 3D-versiering in was en een wens-tekst eronder. Vergelijk het een beetje met een bloemboeket met een boodschap voor iemand.

Bovenaan de pagina vind je onder het kopje “Bestellen” alle informatie over de manier van bestellen, de levertijden en ook het bestelformulier.

Wenskaarsen

Wenskaarsen 30 cm. hoog en 8 cm. dik (onderaan)

Hiernaast vind je 5 dompelkaarsen met een boodschap onder de 3D-wasversiering. Dit zijn standaard cadeau-kaarsen en kunnen voorzien worden van een lontkaartje met een persoonlijke tekst. Een wenskaars dus!

Uiteraard versturen wij de kaarsen ook (indien gewenst) rechtstreeks naar degene waar de kaars voor bestemd is. Eigenlijk dus hetzelfde als online een bos bloemen bestellen en laten bezorgen bij iemand.

De kaars kost €. 27,50 inclusief lontkaartje. De verzendkosten zijn €. 10,00.  Klik bovenaan op Bestellen en dan op Bestelformulier en stuur ons dit ingevulde formulier toe. We sturen daarna een factuur met betaalverzoek per email toe. Wij gaan het daarna netjes en snel regelen als de betaling binnen is!

Wel is het belangrijk om nog even te vermelden dat deze serie niet individueel aangepast kan worden naar wens. Dan volgt namelijk een prijsverhoging en berekenen we de prijs van een gepersionaliseerde dompelkaars 30×8 cm. conform prijslijst.

Klik op de foto voor vergroting.