Dompelkaarsen (met of zonder bijenwas) met eigen ontwerp in full colour drukwerk. De kaars wordt eerst bedrukt en na droging over gedompeld. De afbeelding en tekst kan dus niet meer beschadigen want dit zit IN de kaars. Geboortekaartje, foto van de kleine of een andere afbeelding.

Wil je er een kandelaar bij? Kijk dan op de pagina Kandelaars. Of een stompkaars met geboortekaartje of foto als geboortekaars? Kijk dan op de pagina Geboortekaarsen.

Bovenaan de pagina vind je onder het kopje “Bestellen” uitgebreide informatie over de manier van bestellen, de prijslijst met alle maten en vormen kaarsen, de levertijden en ook het bestelformulier.

Klik bovenaan in het menu om onze andere series te zien!

Doopkaars WaxImage

Doopkaars WaxImage-collection® voorbeeld 1

Een kaars is verticaal en een geboortekaartje is vaak vierkant of langwerpig horizontaal georiënteerd. Wij maken een mooie kaars door middel van bewerking van de kaart in Photoshop. Inscannen, bewerken en daarmee een mooie compositie maken. Vooraf vertellen we dan wat daarvan eventueel de meerprijs is, vaak kost het niets meer dan de standaardprijs op onze prijslijst.

Ook een proefdruk per mail behoort tot de mogelijkheden.

Klik op de foto voor vergroting, tapse dompelkaars op de foto is 35×6 cm. Uiteraard kan het ook op een andere maat kaars, kijk op de prijslijst voor de vormen (bijv. rechte kaars) en prijzen.

Doopkaars van Thijmen, voorbeeld 2

Het maken van een mooie doopkaars is onze passie. Daarom doen we dus net iets meer dan alleen het geboortekaartje overdrukken op een stompkaars. Dit is een met de hand gedompelde taps toelopende kaars, 30 x 8 cm. , het drukwerk zit IN de kaars, is dus onder een laagje was gedompeld. En… die hartjes in wasreliëf op de kaars, dat is toch prachtig? Unieke kaars voor een uniek kindje…. De hartjes geven een kleine meerprijs die we vooraf overleggen.

Uiteraard kan dit alles ook op een andere maat of vorm (bijv. rechte) kaars. Kijk op onze prijslijst daarvoor.

Klik op de foto voor vergroting.

Doopkaars
Doopkaars

Doopkaars van Macen, voorbeeld 3

Ook dit is een met de hand gedompelde kaars, 30 x 8 cm. De mama van Macen wilde geen “plakplaatje” op de kaars en vroeg of we het ontwerp wat speelser over de kaars konden verdelen. Het drukwerk zit ook weer IN de kaars, is dus onder een laagje was gedompeld. Het aanpassen met Photoshop geeft een lichte meerprijs, welke vooraf wordt overlegd. Ook leveren we indien gewenst WaxGifts in dezelfde stijl.

Klik op de foto voor vergroting.

WaxGifts bij doopkaars

De WaxGifts, kunststof transparante potjes (onbrandbaar) met een kaarsje erin welke ca. 20 uur kan branden. Op het potje brengen we een transparante sticker aan met de persoonlijke tekst van de kaars, als bedankje voor de gasten bij een doopceremonie. Staffelprijzen hieronder per stuk inclusief BTW.
Klik op de foto voor vergroting.

1-6 st. € 3,25
7-10 st. € 2,80
11-49 st. € 2,25
50-99 st. € 1,90
100-150 st. € 1,60
150 of meer € 1,40
Doop bedankje