Dompelkaarsen (met of zonder bijenwas) met eigen ontwerp in full colour drukwerk. De kaars wordt eerst bedrukt en na droging over gedompeld. De afbeelding en tekst kan dus niet meer beschadigen want dit zit IN de kaars. Geboortekaartje, foto van de kleine of een andere afbeelding.

Wil je er een kandelaar bij? Kijk dan op de pagina Kandelaars.

Bovenaan de pagina vind je onder het kopje “Bestellen” uitgebreide informatie over de manier van bestellen en het bestelformulier.

Klik bovenaan in het menu om onze andere series te zien!

Doopkaars WaxImage

Klik op de foto voor vergroting.

Doopkaars WaxImage-collection® voorbeeld 1

Een kaars is verticaal en een geboortekaartje is vaak vierkant of langwerpig horizontaal georiënteerd. Wij maken een mooie kaars door middel van bewerking van de kaart in Photoshop. Inscannen, bewerken en daarmee een mooie compositie maken. Vooraf vertellen we dan wat daarvan  de prijs is. Vaak kost het niets meer dan de standaardprijs op onze prijslijst, mits we niet teveel hoeven te bewerken.

Ook een proefdruk per mail nadat we prijsopgave gedaan hebben behoort tot de mogelijkheden.

Tapse dompelkaars op de foto is 35×6 cm. Uiteraard kan het ook op een andere maat kaars, kijk op de prijslijst voor de vormen en maten.

Doopkaars van Thijmen, voorbeeld 2

Het maken van een mooie doopkaars is onze passie. Daarom doen we dus net iets meer dan alleen het geboortekaartje overdrukken op een stompkaars. Dit is een met de hand gedompelde taps toelopende kaars, 30 x 8 cm. , het drukwerk zit IN de kaars, is dus onder een laagje was gedompeld. En… die hartjes in wasreliëf op de kaars, dat is toch prachtig? Unieke kaars voor een uniek kindje…. De hartjes geven een kleine meerprijs die we vooraf overleggen.

Uiteraard kan dit alles ook op een andere maat of vorm (bijv. rechte) kaars. Kijk op onze prijslijst daarvoor.

Doopkaars

Klik op de foto voor vergroting.

Doopkaars

Klik op de foto voor vergroting.

Doopkaars van Macen, voorbeeld 3

Ook dit is een met de hand gedompelde kaars, 30 x 8 cm. De mama van Macen wilde geen “plakplaatje” op de kaars en vroeg of we het ontwerp wat speelser over de kaars konden verdelen. Het drukwerk zit ook weer IN de kaars, is dus onder een laagje was gedompeld. Het aanpassen met Photoshop geeft een lichte meerprijs, welke vooraf wordt overlegd. Ook leveren we indien gewenst WaxGifts in dezelfde stijl.

WaxGifts bij doopkaars

De WaxGifts, kunststof transparante potjes (onbrandbaar) met een kaarsje erin welke ca. 20 uur kan branden. Op het potje brengen we een transparante sticker aan met de persoonlijke tekst van de kaars, als bedankje voor de gasten bij een doopceremonie. Staffelprijzen hieronder per stuk inclusief BTW.

Doop bedankje

Klik op de foto voor vergroting.

1-6 st. € 3,25
7-10 st. € 2,80
11-49 st. € 2,25
50-99 st. € 1,90
100-150 st. € 1,60
150 of meer € 1,40