Na een overlijden kunnen we een persoonlijke herdenkingskaars of rouwkaars maken. Daarop kan een algemene versiering met een tekst staan, of een heel persoonlijk ontwerp, vaak zelf ontworpen door nabestaanden. Maar ook een foto is uiteraard mogelijk. Hieronder staan enkele mogelijkheden, maar bel of mail ons voor de mogelijkheden en prijzen als je dat fijner vindt.

tel. 0413-399511 en mail info@kaarsenboetiek.nl .

Herdenkingskaarsen met 3D ontwerp en tekst

Een herdenkingskaars is iets heel persoonlijks. We hebben bij de voorbeelden rechts gekozen voor een dompelkaars met bijenwas en rechte kop, afmeting 30 cm hoog en 6 cm. dik.

Links een ontwerp in wasreliëf met vlindertjes en hartjes. Uiteraard kunnen de vlinders in andere kleuren zonder meerprijs.

De rechterkaars is met een kruisje en sterretjes. Ook hier kunnen kleuren aangepast worden.

De getoonde voorbeeldkaarsen (30×6 cm. recht model met bijenwas) kosten EUR. 32,95 compleet met handgeschilderde tekst.

Klik op de foto voor vergroting.

Herdenkingskaarsen met 3D ontwerp

Herdenkingskaars WaxDream-collection®

In de WaxDream-collection Herdenken hebben we twee uitvoeringen. Teksten worden naar keuze gratis toegevoegd.

vlnr. Lotus met naam en data, op handgedompelde kaars maat 30×8 cm.
Herfstblad met naam en data, op handgedompelde kaars maat 30×8 cm.

Uiteraard is elke andere indeling ook mogelijk. Prijzen vindt je op onze prijslijst.

Klik op de foto voor vergroting.

Herdenkingskaars met vlinders (voorbeeld)

Hiernaast zie je een voorbeeld van een herdenkingskaars met vlinders en gedicht. Alles is te veranderen. Eigen gedicht? Andere kleur vlinders? Andere opstelling? Geen probleem. Dat geeft ook geen meerprijzen.

Hier als voorbeeld is een dompelkaars 30×10 cm. gebruikt, maar alle maten en kaarstypes zijn mogelijk en ter keuze. Prijzen vindt je op onze prijslijst.

Klik op de foto voor vergroting.

Herdenkingskaars Herfstblad (voorbeeld)

Hiernaast zie je een ander voorbeeld van een herdenkingskaars met herfstblaadjes en gedicht. Ook hier is alles te veranderen. Eigen gedicht? Andere kleur blaadjes? Andere opstelling? Geen probleem. Dat geeft ook geen meerprijzen.

Hier als voorbeeld is een dompelkaars 30×8 cm. gebruikt, maar alle maten en kaarstypes zijn mogelijk en ter keuze. Prijzen vindt je op onze prijslijst.

Klik op de foto voor vergroting.

Persoonlijke herdenkingskaars voorbeeld 1

Dit voorbeeld is een handgedompelde kaars 30 x 10 cm. met een eigen ontwerp van de opdrachtgeefster. Prijs is afhankelijk van de wens. Uiteraard zijn andere maten voor een kaars ook mogelijk.

Klik op de foto voor vergroting.

Persoonlijke herdenkingskaars voorbeeld 2

Dit voorbeeld is ook een handgedompelde kaars 30 x 10 cm. met een eigen ontwerp. Prijs is afhankelijk van de wens. Uiteraard zijn andere maten voor een kaars ook mogelijk.

Klik op de foto voor vergroting.