Algemeen:

 • Je kunt alle soorten kaarsen en andere artikelen bovenaan de website vinden. Kijk ook even op de pagina veel gestelde vragen. Daar staan nog veel tips of zaken die misschien handig zijn om te weten voor het bestellen.
 • Prijzen staan op onze prijslijst  . Hier staan de prijzen voor de verschillende uitvoeringen kaarsen , maar ook andere artikelen.
 • Bij de WaxImage-collection (geboortekaartjes, trouwkaarten, foto’s op kaars) kan soms een meerprijs volgen ivm uitgebreid bewerken Photoshop, welke we dan tevoren opgeven. Is het ontwerp kant en klaar of moet er weinig aangepast worden zit dat in de basisprijs van de prijslijst.
 • Bestellen kan via de pagina Bestellen. WE HEBBEN GEEN KANT- EN KLAAR BESTELFORMULIER!
 • De actuele levertijd vind je hier, bestel tijdig, het is allemaal professioneel handwerk, speciaal voor jou gemaakt.
 • Kaarsen kunnen afgehaald of verzonden worden (t/m 22 kg. en/of 100 cm.), afhaal uitsluitend op tijdsafspraak.
 • Bij afhaal kan alleen contant betaald worden, we hebben geen PIN-mogelijkheid.
 • Bij verzending wordt vooraf een factuur via email toegezonden met betaalverzoek en na ontvangst betaling start de opdracht.
 • De verzendkosten zijn vanaf EUR.10,00 in Nederland (t/m 10 kg.), verzending vindt altijd plaats met PostNL. Verzendkosten zijn afhankelijk van de maat van het pakket. Zie onze prijslijst boven in het menu van kaarsenboetiek.nl . Bij orders boven €. 100,00 is verzending gratis!

Nog even een belangrijk punt over onze kaarsen:
Onze kaarsen met drukwerk worden altijd over gedompeld! Dwz. dat de afbeelding IN de kaars zit en niet meer kan beschadigen of loslaten. Veel leveranciers van bedrukte kaarsen plakken alleen een watertransfer of sticker op de kaars welke zeer gevoelig is voor loslaten of beschadigen (denk ook aan brandgevaar). Bij ons wordt na het bedrukken de kaars een paar dagen later (na droging) nog een keer extra over gedompeld in onze grote dompelketel. Let daar op bij uw aankoop! Ons advies? Vraag ernaar als u dit niet kan vinden op websites.

Bestellen:

Indien je een bestelling wilt plaatsen kan dat dus via email. Wat hebben wij nodig om de bestelling in behandeling te kunnen nemen?

 1. Naam, adres en woonplaatsgegevens
 2. Telefoonnummer en emailadres (als we nog vragen hebben)
 3. Alle gegevens voor de nieuwe kaars, zoals maat en uitvoering en wat er op moet komen. Je kunt uitgebreid uitleggen wat nodig is.
 4. Er kunnen ook bijlagen toegevoegd worden zoals foto’s, geboorte- of trouwkaart.
 5. Bij herhaalopdracht van doopkaarsen de gegevens van de vorige kaars ( bijv. naam van de kleine en een doopdatum) en eventueel een foto erbij.
 6. Bij verzending zullen we eerst een factuur mailen, dus pas na betaling start de opdracht.
 7. Je krijgt ALTIJD binnen 2 werkdagen een persoonlijk antwoord als we de bestelling binnen hebben.

Levering:

 • Zodra de kaars klaar is mailen of bellen we zodat een afspraak gemaakt kan worden voor afhaal. Dit kan ook buiten kantoortijden in overleg.
 • Nogmaals, bij afhaal kan de kaars dan contant afgerekend worden, we hebben geen PIN.
 • Bij verzending mailen we een track-en trace barcode en versturen dan de bestelling met PostNL.

Indien je nog vragen hebt kun je ons altijd mailen via info@kaarsenboetiek.nl of bellen op telefoonnummer 0413399511 of 0616016161 (ook whatsapp).

Bestellen via Email