Bij een jubileum van bijvoorbeeld een huwelijk of een andere feestelijke gebeurtenis, is een kaars met een mooie handgemaakte versiering vaak een zeer gepast cadeau. Dat kan in de vorm van bloemen met cijfers en met handgeschilderde tekst. Maar ook drukwerk met bijvoorbeeld een logo en gedrukte tekst behoort tot de mogelijkheden.

Bovenaan de pagina vind je onder het kopje “Bestellen” uitgebreide informatie over de manier van bestellen, de prijslijst, de levertijden en ook het bestelformulier.

Jubileumkaars klassiek (WaxClassic-collection)

We hebben jubileumversieringen in was, bestaande uit bloemen met cijfers ertussen.  De WaxClassic-collection. Daarbij kunnen we bijvoorbeeld ringen toevoegen en een mooie sierband en de kaars voorzien van namen,datum en/of extra tekst (handgeschilderd).

Als bijvoorbeeld een koorlid van het zangkoor een jubileum heeft, kunnen we in wasreliëf een notenbalk toevoegen. Maar ook een muzieksleutel met jaartallen of jubileumjaarcijfers is vaak een dankbaar cadeau.

We hebben diverse maten en vormen kaarsen waarop we de versieringen aan kunnen brengen. bel gerust of mail ons met uw wensen of vragen.

Klik op de foto voor vergroting.

Jubileumkaars voor huwelijken (WaxClassic-collection)

Tortelduifjes, duifjes met ringen, alles voor een huwelijks jubileumfeest. Ook voorzien van namen,datum en/of extra tekst.

Ook hiervoor hebben we diverse maten en vormen kaarsen waarop we de versieringen aan kunnen brengen. bel gerust of mail ons met uw wensen of vragen.

Klik op de foto voor vergroting.

Jubileumkaars drukwerk (WaxImage-collection)

In drukwerk kunnen we natuurlijk heel veel uitvoeren. Een oude huwelijksfoto mooi in sepia op de kaars afdrukken met de namen en trouwdatum is zo’n voorbeeld. Dit voorbeeld is op een kaars van 30×8 cm, hand gedompeld. Maar we kunnen op al onze kaarsen dit uitvoeren. Kijk in de prijslijst voor maten en uitvoeringen van kaarsen.

Klik op de foto voor vergroting.