Onze moderne doopkaarsen uit de WaxWonder-collection zijn uniek. Het gaat hier om dompelkaarsen met bijenwas, waar we eerst een bedrukking en een tekst op drukken. Daarna dompelen we de kaars nog één maal, zodat de bedrukking netjes IN de kaars zit en niet meer kan beschadigen. Daarna brengen we een 3D-wasreliëf aan, ook geheel met de hand gemaakt. Alle kaarsen kunnen van versiering of kleur gewisseld of aangepast worden.

Bovenaan de pagina vind je onder het kopje “Bestellen” alle informatie over de manier van bestellen, de levertijden en ook het bestelformulier.

Doopkaars K en L

Klik op de foto voor vergroting.

Doopkaars WaxWonder-collection® 30×6 cm

De kaarsen op de foto zijn dus dompelkaarsen met bijenwas. De maat is 30×6 cm. en we hebben eerst een cirkel en de naam en doopdatum (of geboortedatum ter keuze) op de kaars gedrukt. Daarna hebben we de kaars over gedompeld, zodat de bedrukking niet meer kan beschadigen. Hierna hebben we een 3D-ontwerp in wax in de cirkel aangebracht. De kleuren van de cirkels mag je aanpassen zonder dat er iets veranderd aan de prijs.
The circle of life!

K: kaars met handjes (links)
L: kaars met voetjes (voetjes)

De prijs van deze doopkaarsen is EUR. 34,95, inclusief naam en datum.

Wil je bestellen?

Doopkaars WaxWonder-collection® 30×8 cm

De kaarsen op de foto zijn hier dus ook dompelkaarsen met bijenwas. De maat is 30×8 cm. iets dikker dan de kaarsen hierboven. De 3D-ontwerpen in wax zijn ook iets breder, zodat dit niet op een dunnere kaars past.
The circle of life! De kleuren van de cirkels mag je aanpassen zonder dat er iets veranderd aan de prijs.

M: kaars met handjes en voetjes (links)
N: kaars met handjes (rechts)

De prijs van deze doopkaarsen is EUR. 44,95, inclusief naam en datum.

Wil je bestellen?

Doopkaars M en N

Klik op de foto voor vergroting.

Doopkaars hartjes sterretje

Doopkaars O, P en Q

Klik op de foto voor vergroting.

Doopkaars WaxWonder-collection® 30×6 en 40×6 cm

De kaarsen op de foto zijn dus ook dompelkaarsen met bijenwas. Twee verschillende maten, de korte kaars is 30×6 cm., de lange kaarsen zijn even dik, maar 40 cm. lang. Na bedrukken is de kaars over gedompeld, zodat de bedrukking niet meer kan beschadigen. Hierna hebben we een 3D-ontwerp van een kroontje, een hartje of een ster in wax aangebracht op de bedrukking. De 3D-waxreliëfs kunnen ook in zilverkleur uitgevoerd worden en de indeling (bijv. meer hartjes of sterretjes los erbij) is geheel naar wens aan te passen zonder meerprijzen. Ook kleuren mag je aanpassen zonder dat er iets veranderd aan de prijs. Bijvoorbeeld roze kan ook in blauw.

O: kaars met kroontje (links)
P: kaars met hartjes (midden)
Q: kaars met ster en hartjes (rechts)

De prijs van de kaars 30×6 cm. (korte) EUR. 34,95, inclusief naam en datum.
De prijs van de kaars 40×6 cm. (lange) EUR. 37,95, inclusief naam en datum.

Wil je bestellen?