Onze trouwkaarsen uit de WaxClassic-collection zijn uniek. Het gaat hier om een hoge kwaliteit waskaars. Hand gedompeld en/of massieve kerkkaars (cilindrisch) en dus geen stompkaars! We brengen daar geheel met de hand wasreliëf(s) en handgeschilderde teksten op aan. De wasreliëfs zijn in eigen studio in Veghel (N.Br.) ontworpen en ook met de hand gemaakt. Geen meerprijzen voor namen en data.

Bovenin het menu kun je ook kandelaars vinden bij “Overige artikelen”.

Ook is alle bestelinformatie zoals o.a. levertijden, prijslijst en het bestelformulier te vinden onder het kopje “Bestellen” van het menu bovenaan.

Huwelijkskaarsen
Huwelijkskaarsen met duifjes

Klik op de foto voor vergroting.

Huwelijkskaars WaxClassic-collection serie 1 (duifjes)

 • H1. Dompelkaars met bijenwas, rechte kop, 30×8 cm. met handgemaakte wasreliëfs Duifjes met ringen en tekst;
 • H2. Dompelkaars met bijenwas, rechte kop, 30×8 cm. met Kruisje, tortelduifjes, ringen en tekst;
 • H3. Dompelkaars met bijenwas, rechte kop, 30×8 cm. met Tortelduifjes, ringen en tekst.

Deze versieringen kunnen uiteraard ook op andere maten en/of vormen kaarsen aangebracht worden.

De prijs van deze trouwkaarsen 30×8 cm is EUR. 39,95, inclusief namen en datum. Overige prijzen zijn te vinden op onze prijslijst.

Wil je bestellen?

Huwelijkskaars WaxClassic-collection serie 2

Deze serie bevat rechte dompelkaarsen als voorbeeld. De handgemaakte versieringen kunnen op andere uitvoeringen naar wens aangebracht worden.

 • H4: Dompelkaars rechte kop met bijenwas 40×8 cm. met handgemaakte wasreliëfs in 3D, PX/duifjes/ringen/bloemetjes. Hoofdkleur is rood, andere kleuren naar wens zijn zonder meerprijs mogelijk. Daarbij een bandje en handgeschilderde tekst. De prijs van deze trouwkaars 40×8 cm is EUR. 53,50, inclusief namen en datum.
 • H5: Dompelkaars rechte kop met bijenwas 30×8 cm. met handgemaakt wasreliëf 3D-ontwerp Eeuwige Liefde. Het hart van de liefde, gecombineerd met het oneindig teken. Een prachtig symbool voor het huwelijk! Met handgeschilderde tekst. De prijs van deze trouwkaars 30×8 cm is EUR. 44,95, inclusief namen en datum.
 • H6: Dompelkaars rechte kop met bijenwas 40×8 cm. met handgemaakte wasreliëfs in 3D,Kruisje/hartjes/ringen/bloemetjes. De hoofdkleur is zeegroen, maar ook hier is het mogelijk om zonder meerprijs de kleur aan te passen. Het geheel is voorzien van bandje en handgeschilderde tekst. De prijs van deze trouwkaars 40×8 cm is EUR. 53,50, inclusief namen en datum.

De maten zijn dus als voorbeeld voor de foto. De maat en uitvoering (bijv. recht of taps toelopend) van de kaars is dus ter keuze, met één van deze versieringen. Voor overige maten, uitvoeringen en prijzen kijk op de prijslijst.

Wil je bestellen?

Klik op de foto voor vergroting.

Trouwkaars 40 cm.

Klik op de foto voor vergroting.

Huwelijkskaars WaxClassic-collection serie 3

Deze serie bevat rechte dompelkaarsen van 40 cm. als voorbeeld. De handgemaakte versieringen kunnen ook op andere uitvoeringen naar wens aangebracht worden.

 • H7: Dompelkaars rechte kop met bijenwas 40×4 cm. met handgemaakt wasreliëf in 3D, Kruisje/Hartje (dicht)/Ringen. Hoofdkleur is wit met goud, andere kleuren naar wens zijn zonder meerprijs mogelijk.  Bijv. ook zilver. Daarbij een handgeschilderde tekst. Het kruisje kan naar wens ook vervallen. De prijs van deze trouwkaars 40×4 cm is EUR. 29,95, inclusief namen en datum.
 • H8: Dompelkaars rechte kop met bijenwas 40×4 cm. met handgemaakt wasreliëf in 3D Kruisje/Hartje (open)/Ringen. Hoofdkleur is rood met goud, andere kleuren naar wens zijn zonder meerprijs mogelijk. Daarbij een handgeschilderde tekst. Het kruisje kan naar wens ook vervallen. De prijs van deze trouwkaars 40×4 cm is EUR. 29,95, inclusief namen en datum.
 • H9: Dompelkaars rechte kop met bijenwas 40×6 cm. met handgemaakte wasreliëf in 3D Hartje met ringen in slingerontwerp. De hoofdkleur is rood met goud, maar ook hier is het mogelijk om zonder meerprijs de kleur aan te passen. Daarbij een handgeschilderde tekst. De prijs van deze trouwkaars 40×6 cm is EUR. 37,95, inclusief namen en datum.
 • H10: Dompelkaars rechte kop met bijenwas 40×4 cm. met handgemaakt wasreliëf in 3D PX met lelie en ringen. Uiteraard ook hier is het mogelijk namen en datum op de kaars erbij te schilderen. De prijs van deze trouwkaars 40×4 cm is EUR. 29,95, inclusief namen en datum.

De maten zijn dus als voorbeeld voor de foto. De maat en uitvoering (bijv. recht of taps toelopend) van de kaars is dus ter keuze, met één van deze versieringen. Voor maten, uitvoeringen en prijzen kijk op de prijslijst.

Wil je bestellen?

Huwelijkskaars WaxClassic-collection serie 4

Deze serie bevat rechte dompelkaarsen van 30 cm. x 6 cm. dik als voorbeeld. De handgemaakte versieringen kunnen ook op andere uitvoeringen naar wens aangebracht worden.

 • H11: Dompelkaars rechte kop met bijenwas 30×6 cm. met handgemaakt wasreliëf in 3D, duifjes met ringen, takje los van elkaar. Daarbij een handgeschilderde tekst;
 • H12: Dompelkaars rechte kop met bijenwas 30×6 cm. met handgemaakt wasreliëf in 3D duifjes met ringen, takje aan elkaar. Daarbij een handgeschilderde tekst;
 • H13: Dompelkaars rechte kop met bijenwas 30×6 cm. met handgemaakt wasreliëf in 3D Ringen, hartjes en een takje. Daarbij een handgeschilderde tekst.

De prijs van deze trouwkaarsen 30×6 cm is EUR. 34,95, inclusief namen en datum.

De maten zijn dus als voorbeeld voor de foto. De maat en uitvoering (bijv. recht of taps toelopend of groter) van de kaars is dus ter keuze, met één van deze versieringen. De indeling mag ook naar eigen wens aangepast worden zonder meerprijs. Voor prijzen, maten en uitvoeringen kijk op de prijslijst.

Wil je bestellen?

Trouwkaars 30x6 cm

Klik op de foto voor vergroting.