Doopkaars WaxDream bijenwas

Klik op de foto voor vergroting.

Onze moderne doopkaarsen uit de WaxDream-collection zijn uniek. Op de voorbeelden zie je twee gedompelde kaarsen met bijenwas. Links is 40×6 cm. en rechts is 30×6 cm. We drukken eerst een rondje en een tekst op de kaars. Daarna dompelen we de kaars nog één maal, zodat de bedrukking netjes IN de kaars zit en niet meer kan beschadigen. Daarna brengen we een kleurrijk wasreliëf (3D) aan, ook geheel met de hand gemaakt. Alle figuurtjes en teksten kunnen ook qua kleur gewisseld worden.

De prijs:
30×6 cm. met bijenwas: EUR. 34,95 per stuk
40×6 cm. met bijenwas: EUR. 37,95 per stuk
Geen extra kosten voor namen etc. !!!

Wil je er een kandelaar bij? Kijk dan op de pagina Kandelaars. Wil je een andere maat of vorm kaars? Kijk dan in onze prijslijst .

Bovenaan de pagina vind je onder het kopje “Bestellen” uitgebreide informatie over de manier van bestellen, de prijslijst, de levertijden en ook het bestelformulier.

Klik bovenaan in het menu om onze andere series te zien!

Doopkaars WaxDream 1

Klik op de foto voor vergroting.

Doopkaars WaxDream-collection® serie 1

De doopkaars met voetjes, vredesduif of het kroontje, in alle kleuren uit te voeren. Ook kun je zelf de indeling van de tekst opgeven.

Wil je bestellen?

Doopkaars WaxDream-collection® serie 2

Doopkaars met schaapje, lieveheersbeestje, vlinder, olifant, badeend en giraf, in alle kleuren uit te voeren. Ook kun je zelf de indeling van de tekst opgeven.

Wil je bestellen?

Doopkaars WaxDream 2

Klik op de foto voor vergroting.

Doopkaars WaxDream 3

Klik op de foto voor vergroting.

Doopkaars WaxDream-collection® serie 3

Doopkaars met handjes, strik, locomotief, giraffe, vuurtoren en kroontje, in alle kleuren uit te voeren. Ook kun je zelf de indeling van de tekst opgeven.

Wil je bestellen?

Doopkaars WaxDream-collection® serie 4

Doopkaars met hartje, zon, ster, bloem, klaver 4 en vlieger, in alle kleuren uit te voeren. Ook kun je zelf de indeling van de tekst opgeven.

Wil je bestellen?

Doopkaars WaxDream 4

Klik op de foto voor vergroting.

Doopkaarsen

Klik op de foto voor vergroting.

Doopkaars WaxDream-collection® Sterrenbeelden

We hebben ook alle sterrenbeelden als doopkaars in de serie WaxDream-collection®. Kleuren kunnen uiteraard gewisseld worden, dus alle getoonde kleuren kunnen voor elk van de sterrenbeelden.

Wil je bestellen?

WaxGifts bij doopkaars

De WaxGifts, kunststof transparante potjes (onbrandbaar) met een kaarsje erin welke ca. 20 uur kan branden. Op het potje brengen we een transparante sticker aan met de persoonlijke tekst van de kaars, als bedankje voor de gasten bij een doopceremonie. Staffelprijzen hieronder per stuk inclusief BTW

1-6 st. € 3,25
7-10 st. € 2,80
11-49 st. € 2,25
50-99 st. € 1,90
100-150 st. € 1,60
150 of meer € 1,40

Wil je bestellen?

Bedankje voor doop

Klik op de foto voor vergroting.