Handgedompelde of cilindrische kaarsen met eigen ontwerp in full color drukwerk. De kaars wordt eerst bedrukt en na droging over gedompeld. De afbeelding en tekst kan dus niet meer beschadigen want dit zit IN de kaars. Huwelijkskaart, foto van het bruidspaar of een andere afbeelding.

Ook is alle bestelinformatie zoals o.a. levertijden, prijslijst en het bestelformulier te vinden onder het kopje “Bestellen” van het menu bovenaan.

Huwelijkskaars WaxImage-collection

Uiteraard zijn dit maar enkele voorbeelden. Vaak bewerken we de afbeelding voor een mooie compositie nog in Photoshop. Een kaars is verticaal en een trouwkaartje is vaak vierkant of langwerpig horizontaal. Wij maken een mooie kaars door middel van bewerking van de kaart/foto. Verdelen over de kaars, dat is het mooiste. Vooraf vertellen we dan of er nog eventueel een meerprijs geldt, meestal is dat niet het geval.

Ook een proefdruk vooraf per mail behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Klik op de foto voor vergroting.

Huwelijkskaars WaxImage-collection stompkaars

Ook gebruiken we vaak stompkaarsen van Bolsius. De maat is 20 cm. hoog en 10 cm. dik. Modern en knalwit, waardoor een full-colour afbeelding heel mooi zijn kleuren behoudt. We kunnen lekker breed drukken, dus hebben we meer mogelijkheden bij brede kaarten of foto’s . Helaas kunnen we niet helemaal rondom drukken, maar we komen wel een eind.

Ook hierbij geldt hetzelfde als hierboven genoemd bij de andere bedrukte kaarsen, zoals proefdrukken en prijzen.

Klik op de foto voor vergroting.

WaxGifts huwelijk

De WaxGifts, kunststof transparante potjes (onbrandbaar) met een kaarsje erin welke ca. 20 uur kan branden. Op het potje brengen we een transparante sticker aan met de persoonlijke tekst van de kaars, als bedankje voor de gasten bij een huwelijksceremonie. Staffelprijzen hieronder per stuk inclusief BTW.

1-6 st. € 3,25
7-10 st. € 2,80
11-49 st. € 2,25
50-99 st. € 1,90
100-150 st. € 1,60
150 of meer € 1,40

Klik op de foto voor vergroting.