Handgedompelde of cilindrische kaarsen met eigen ontwerp in full color drukwerk. De kaars wordt eerst bedrukt en na droging over gedompeld. De afbeelding en tekst kan dus niet meer beschadigen want dit zit IN de kaars. Huwelijkskaart, foto van het bruidspaar of een andere afbeelding.

Stuur ons digitaal het kaartje of de foto. Zet daar jouw wensen bij. Wij gaan dan kijken of de kaars gemaakt kan worden, wat dat kost en hoe lang de levertijd is. Dit is namelijk maatwerk en het moet uiteraard mooi zijn. We kunnen geen standaardprijzen hierbij hanteren.

Ook is alle bestelinformatie zoals o.a. levertijden, prijslijst (voor de uitvoeringen kaarsen) en het bestelformulier te vinden onder het kopje “Bestellen” van het menu bovenaan.

Klik op de foto voor vergroting.

Huwelijkskaars WaxImage-collection

Uiteraard zijn dit maar enkele voorbeelden. Vaak bewerken we de afbeelding voor een mooie compositie nog in Photoshop. Een kaars is verticaal en een trouwkaartje is vaak vierkant of langwerpig horizontaal. Wij maken een mooie kaars door middel van bewerking van de kaart/foto. Verdelen over de kaars, dat is het mooiste. Vooraf vertellen we dan uiteraard eerst de prijs.

Ook een proefdruk vooraf per mail (nadat we de prijs opgegeven hebben en opdracht hebben) behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Huwelijkskaars WaxImage-collection

Nog een voorbeeld van een eigen ontwerp op een dompelkaars met rechte kop en met bijenwas, 40×8 cm..

Echt een persoonlijke kaars dus!

Trouwkaars

Klik op de foto voor vergroting.

WaxGifts huwelijk

De WaxGifts, kunststof transparante potjes (onbrandbaar) met een kaarsje erin welke ca. 20 uur kan branden. Op het potje brengen we een transparante sticker aan met de persoonlijke tekst van de kaars, als bedankje voor de gasten bij een huwelijksceremonie. Staffelprijzen hieronder per stuk inclusief BTW.

1-6 st. € 3,25
7-10 st. € 2,80
11-49 st. € 2,25
50-99 st. € 1,90
100-150 st. € 1,60
150 of meer € 1,40

Klik op de foto voor vergroting.